Menu

Binance

Binance er en populær kinesisk kryptobørs, som er populær for sin krypto til krypto utvekslingstjenester. Mens selskapet fortsatt er ganske nytt på markedet, har det klart å bli svært populær takket være sitt imponerende antall Initial Coin Offer-oppføringer, men også på grunn av sine lave handelsavgifter.

Hvordan Binance fungerer

De som besøker Binance for første gang, vil raskt legge merke til at plattformen tilbyr to alternativer for digital valuta trading – grunnleggende og avansert. Hverken grunnleggende eller avanserte versjoner er bundet til å være enkel å bruke for komplette nybegynnere. Men alle med bakgrunn i digitale valutaer og med litt kunnskap om hvordan trading fungerer, burde kunne bruke plattformen og dens forskjellige tjenester.

Hovedforskjellen mellom grunnleggende og avansert versjon er at den avanserte gir mer grundig teknisk analyse av digital valutaverdi over tid. På dette tidspunktet tilbyr dashbordet for den grunnleggende versjonen flere grafer og diagrammer for aktivaen du handler, ordrebøker og handelshistorie.

Den grunnleggende visningen er pent utformet og all informasjon du trenger er tydelig presentert med priser til venstre, grafer i senter sammen med kjøp og salg av bokser og handelshistorikken er presentert til høyre slik at du raskt kan se hva de siste handelsprisene var.

Den avanserte visningen bruker et mørkt tema og gjør handelskartene større og de nyeste handelsprisene vises til høyre med kjøpsfunksjonalitet under. Hva du velger er et spørsmål om preferanse egentlig, vi foretregger grunnleggende visning ettersom den er litt enklere å bruke.

Binance – registrering og innlogging

For å bruke kryptobørsen må brukerne først opprette en konto. Prosessen bak dette er ganske enkel og rett frem og du trenger ikke å verifisere kontoen din for nivå 1 som er en 2 BTC daglig uttaksgrense. For nivå 2 som tillater opptil 100 BTC per dag, må du laste opp en bilde-ID og vente til du er godkjent. Det er fortsatt høyere grenser, men du må kontakte dem direkte for å ordne det. Tiden for bekreftelse kan variere avhengig av hvor opptatt støttepersonalet er, så sørg for å planlegge forut hvis du ønsker å ta ut større beløp og sørg for at dette trinnet er fullført før du legger inn og handler store summer på børsen.

Når dette er fikset, kan du fortsette med å sette inn midler på din Binance-konto. Selv om du kan velge mellom en rekke digitale valutaer, anbefales det at du holder deg til enten BTC eller ETH. For å finansiere kontoen din, gå til  “Fond” > “Innskudd / uttak” -linken øverst på siden og finn valutaen du ønsker å sende, og klikk deretter på “Deposit” -knappen ved siden av den som vil gi deg lommebok-adressen . Du kan deretter sende pengene dine til denne adressen for å begynne å handle på plattformen, avhengig av hvilken valuta du legger inn, vil det ta forskjellige tidspunkter for å dukke opp, da dette er avhengig av valutaene sin blokkjede. Noen valutaer som Ethereum er raskere enn Bitcoin, som kan ta en stund.

Nå som kontoen din er finansiert, kan du bare begynne å handle, bytte og investere i ulike digitale valutapar. Binance tilbyr mange valg, da de støtter alle store digitale valutaer, men også mange ICO-oppføringer og deres respektive tokens.

Slik handler du på Binance

Handel på Binance er ganske rett frem hvis du har brukt noen annen kryptobørs før. For å komme i gang, sørg for at du har satt inn noen midler – det er opsjoner for handelspar i BTC, ETH, BNB og USDT. Når du har penger, velger du “Exchange” > “Basic” eller “Advanced” for å laste tradingbildet øverst til høyre. Vi bruker Basic-visningen.

På høyre side av skjermen, velg en kategori fra BTC, ETH, BNB eller USDT. Dette er hva du vil handle i. Velg deretter ønsket valuta fra listen. Du kan også søke her og du kan opprette en favorittliste ved å klikke på stjernen ved siden av hvilken som helst valuta.

Når den ønskede valutaen er lastet, legg merke til venstre kolonne som viser priser som folk er villige til å selge i øverste halvdel i rødt og priser folk er villige til å kjøpe i grønt i nederste halvdel. Tallet i midten viser den siste salgsprisen.

Nå legger du en kjøpsordre, bruk senterboksen under grafene, og du vil se at kjøpsboksen er grønn til høyre. Du kan manuelt legge inn en pris du vil kjøpe på, men en bedre måte er å klikke et nummer i venstre kolonne. Du kan da angi beløpet for valutaen du vil kjøpe, eller klikk på knappene på 25%, 50%, 75% eller 100% som fyller den med et beløp basert på hvor mye av kjøpsvalutaen du har (i dette tilfellet BTC ).

Når bestillingen din er plassert, vil den vises under “Åpne bestillinger” -delen til den er fylt. Da vil den nye valutaen være tilgjengelig under “Innskudd / uttak” -menyen der du kan trekke den tilbake til lommeboken etter eget valg.

Støttede kryptovalutaer

Binance har ofte blitt rost for sitt store utvalg av valuta. Tradere kan bruke plattformen for flere digitale valutaer, inkludert men ikke begrenset til Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple og mer. Som nevnt tidligere støtter Binance også mange tokens, som en del av ICO-oppføringer. Med dette i bakhodet kan tradere bruke plattformen til å handle disse tokens også for profitt.

Binance er for øyeblikket veldig rask til å legge til nye mynter og tokens etter deres ICO som vanligvis betyr at du kan kjøpe dem billig, noe som gir større lønnsomhet på veien.

De tilbyr for tiden tradingpar i BTC, BNB, ETH og USDT.