Menu

Kryptobørs

KryptobørsKryptobørs er nettsteder der du kan kjøpe, selge eller bytte kryptovaluta for annen digital valuta eller tradisjonell valuta som amerikanske dollar eller euro. For de som ønsker å handle profesjonelt og ha tilgang til fancy handelsverktøy, vil du sannsynligvis måtte bruke en trader som krever at du bekrefter din ID og åpner en konto. Hvis du bare vil gjøre en sporadisk, enkel handel, er det også plattformer som du kan bruke som ikke krever en konto.

Ulike tjenester som kan brukes

Faktorer man bør vurdere ved valg av kryptobørs

Det er viktig å gjøre hjemmeleksen før du begynner å handle. Her er noen ting du bør sjekke før du gjør din første handel.

De beste kryptobørsene

I dag finnes det en rekke plattformer å velge mellom, men ikke alle er like gode. Vi kan gi deg to solide anbefalinger, som er basert på best score på brukervennlighet, tilgjengelighet, avgifter og sikkerhet. Om du ønsker å lære mer om Coinbase og Kraken, anbefaler vi å lese gjennom artiklene på disse som du finner på websiden vår.

Coinbase

Coinbase er en av de mest populære og velkjente megler- og handelsplattformene i verden, og støttes av pålitelige investorer og blir brukt av millioner av kunder globalt. Coinbase-plattformen gjør det enkelt og sikkert  å kjøpe, bruke, lagre og handle digital valuta. Brukere kan kjøpe bitcoins, Ether og nå Litecoin fra Coinbase gjennom en digital lommebok som er tilgjengelig på Android og iPhone, eller gjennom handel med andre brukere på selskapets datterselskap Global Digital Asset Exchange (GDAX). GDAX opererer i dag i USA, Europa, Storbritannia, Canada, Australia og Singapore. GDAX belaster for øyeblikket ikke noen overførselsavgift for å flytte midler mellom din Coinbase-konto og GDAX-konto. For øyeblikket vil valget av omsettelige valutaer imidlertid avhenge av landet du bor i.

Kraken

Kraken ble grunnlagt i 2011, og er den største Bitcoin-børsen i euro-volum og likviditet, og er en partner i den første kryptovalutabanken. Kraken lar deg kjøpe og selge bitcoins og handle mellom bitcoins og euro, amerikanske dollar, kanadiske dollar, britiske pund og japanske yen. Det er også mulig å handle med andre valutaer enn Bitcoin som Ethereum, Monero, Ethereum Classic, Augur REP tokens, ICONOMI, Zcash, Litecoin, Dogecoin, Ripple og Stellar / Lumens. For mer erfarne brukere tilbyr Kraken marginhandel og en rekke andre handelsfunksjoner. Kraken er et godt valg for mer erfarne tradere.